ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Δεκεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, στην Αθήνα. Τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα προσυνεδριακά φροντιστήρια.

Divani Caravel Hotel
Διεύθυνση: Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών θα υπάρξει διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές θα γίνονται πλέον τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου (11-13 Δεκεμβρίου), στη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η προθεσμία για την υποβολή περιλήψεων έχει λήξει. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

BADGES

Οι κάρτες (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου (Foyer Olympia, επίπεδο -2) και είναι απαραίτητες για την είσοδο, τόσο στις συνεδριακές αίθουσες όσο και στην έκθεση, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΔΟΚΙΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί κέντρο παράδοσης και δοκιμής παρουσιάσεων στο Foyer Olympia, επίπεδο -2. Παρακαλούνται οι ομιλητές να παραδίδουν σε αυτόν το χώρο το υλικό των εισηγήσεών τους (σε αρχείο powerpoint) τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της ομιλίας τους.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΣΧΟΛΙΑ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Η εφαρμογή Panelsensor θα είναι διαθέσιμη στις αίθουσες OLYMPIA Α και Β για να:
– υποβάλετε ερωτήσεις προς τους ομιλητές και να επιλέξετε αυτές που θεωρείτε σημαντικές να απαντηθούν (κάνοντας “like)”
– τοποθετηθείτε με σχόλιο στις παρουσιάσεις ή στις ερωτήσεις του κοινού
– δείτε το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τους χορηγούς
– αξιολογήσετε το συνέδριο
ΒΗΜΑ 1ο: Ανοίγετε τον web browser του κινητού σας (Safari, Chrome κ.λπ.) και πληκτρολογείτε www.panelsensor.com για να μεταφερθείτε στη σελίδα.
ΒΗΜΑ 2ο: Εισάγετε τον κωδικό που θα σας ζητηθεί [ healthpolicy ] και επιλέγετε Join

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Επιτροπή Βράβευσης Προφορικών και Αναρτημένων Ανακοινώσεων θα αξιολογήσει τις προφορικές και τις αναρτημένες ανακοινώσεις και θα βραβεύσει την καλύτερη ανακοίνωση από κάθε κατηγορία την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 19.30-20.00, Αίθουσα Olympia Α. Οι βραβευμένοι θα λάβουν χρηματικό έπαθλο 500 ευρώ. Θα βραβευθεί επίσης η καλύτερη Ερευνητική Εργασία.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία την τελευταία ημέρα του συνεδρίου μετά τις 15.00. Βεβαιώσεις παρακολούθησης θα χορηγούνται στους συνέδρους που παρακολούθησαν το 50% τουλάχιστον των ωρών του επιστημονικού προγράμματος.

ΕΚΘΕΣΗ

Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση. Για να συμμετέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο 14ο Συνέδριο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συνεδρίου, κατά τη διάρκειά του:
– Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τις αίθουσες και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους (όπου λαμβάνουν χώρα τα διαλείμματα και τα γεύματα, στους χώρους της έκθεσης, της γραμματείας, κ.λπ.).
– Θα βιντεοσκοπηθούν όλες οι συνεδρίες του 14ου Συνεδρίου.
– Οι συνεδρίες ενδέχεται να προβληθούν στο διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live streaming)
– Μετά το πέρας του Συνεδρίου τα βίντεο με τις παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.healthpolicycongress.gr

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συνέδριο, την υποβολή περιλήψεων, τις χορηγικές δυνατότητες και τη διαμονή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ